boeken

Boost je LinkedIn™ Profiel

Dé online video training die jou een LinkedIn™ profiel bezorgt:

 

 • dat staat als een huis
 • waarmee je gevonden wordt door werkgevers, recruiters of je ideale klant
 • waardoor je je netwerk gaat uitbreiden
 • Bonus 1: speciale LinkedIn nieuwsbrief
 • Bonus 2: Insider tips
 • Extra optie: Boost Call

Gebruik van LinkedIn™ in Nederland

Eerste even dit: het platform heeft inmiddels wereldwijd maar liefst 1 miljard gebruikers en in Nederland is dat 5,5 miljoen... dat is ongeveer de helft van de totale beroepsbevolking! 

Wat ze zelf zeggen: " The mission of LinkedIn is simple: connect the world's professionals to make them more productive and successful.

Prima toch? Mirjam en ik hebben inmiddels al 20 jaar een account bij LI en dat gebruikten we - totdat we terugkwamen naar Nederland - als online cv en ook om ervoor te zorgen dat ons zakelijk netwerk intact bleef als we weer naar een nieuwe plek verhuisden. Een paar keer per jaar even info updaten en dat was het wel.

Hier in Nederland ging er een hele nieuwe wereld open!

Wij zijn een echt LinkedIn-land....  Anders dan in de rest van Europa noemt  38% van de beroepsbevolking dit platform als belangrijkste plek om naar een nieuwe baan te zoeken. Recruiters weten dit uiteraard ook en zij gebruiken dit platform dan ook zeer intensief in hun zoektocht naar geschikte kandidaten op deze krappe arbeidsmarkt.

Kansen voor jou.....of juist niet

Dit betekent ook dat je profiel op LinkedIn goed inrichten echt een must is tegenwoordig.

Of je nu terugkeert en bij dezelfde werkgever blijft, een nieuwe baan gaat zoeken of de stap zet om ondernemer te worden. Daar komen de uitdagingen om de hoek kijken, want:

 • waar jij weet dat je nieuwe skills hebt geleerd in het buitenland zien ze hier alleen maar ‘een gat in je cv’
 • je past niet in de standaard hokjes en komt minder snel tevoorschijn in zoekopdrachten

Het is voor een recruiter niet meteen duidelijk waar ze jou voor moeten hebben.

Dat is waar we bij deze LinkedIn™ video training op ingaan. Hoe laat jij jezelf zo zien dat je gevonden en opgemerkt wordt door recruiters en werkgevers en jij je droombaan gaat vinden.

Mirjam van Resettl. remigratiecoaching geven diverse LinkedIn trainingen: boost je LinkedIn profiel, netwerken met LinkedIn, cv optimalisatie

Deze LinkedIn™ video training gaat jou het volgende opleveren:

Alle instellingen van je profiel zijn juist ingericht

We lopen de belangrijkste instellingen langs om ervoor te zorgen dat de basis staat en het  helemaal werkt voor jou.

Taalinstellingen, veiligheid en de hoeveelheid emails die je wel of niet van LinkedIn™ wilt ontvangen. 

Je kunt jezelf voorbereiden door de volgende stukken erbij te pakken:

 • jouw laatste cv
 • maak een tijdlijn van je ervaringen in het buitenland
 • inlogcode van LinkedIn™
 • jouw smartphone met LinkedIn™ app

Jouw LinkedIn ™ profiel staat als een huis

We nemen je stap voor stap mee door jouw profiel om het zo optimaal mogelijk in te richten.

 • Een 10-tal video's die jouw profiel helemaal laten aansluiten op jouw wensen
 • Als je ondernemer bent, is het voor jouw ideale klant en voor je netwerk helder waar ze jou voor moeten hebben
 • Je LinkedIn™profiel is zo neergezet dat je ook gevonden wordt voor de functie's waar jij naar op zoek bent.

Ga in je eigen tempo aan de slag en neem de tijd om alle stappen goed te doorlopen. Vraag tussendoor eens advies aan jouw omgeving en kijk ook naar anderen hoe zij hun profiel hebben ingericht. Wie weet kom je zo wel op ideeën! 

Bonus: 12x de maandelijkse LinkedIn™ nieuwsbrief met de laatste nieuwtjes & tips van expert Corine

Je profiel is altijd aan verandering onderhevig en ook LinkedIn™ voert regelmatig aanpassingen en updates door. Dit delen we graag met jou in deze nieuwsbrief!

 • je krijgt de juiste info om je profiel waar nodig aan te passen
 • we delen trends in de arbeidsmarkt vanuit het perspectief van recruiters en experts
 • en geven tips hoe je daarop kunt inspelen; waar liggen kansen en welke van jouw Repat-skills gaan jou verder helpen op weg naar je droombaan of binnen het ondernemerschap?

Bonus: tips over de zoekfunctionaliteit op LinkedIn™

Naast een optimaal profiel is LinkedIn™ ook een perfecte plek om te netwerken met de juiste mensen of het zoeken naar vacatures. Dit onderdeel van LinkedIn™ heeft nogal wat opties te bieden die je niet zomaar even zelf weet te vinden. 

Bonus: .We laten in deze video training als bonus een aantal insiders opties zien, zodat jij precies weet hoe je deze kunt vinden en de juiste connecties kunt gaan maken.

Wil je feedback op je LinkedIn™ profiel? Boek dan nog een 1-op-1 call in

Wil je na de videotraining nog een 1-op-1 coachingscall om echt alles uit LinkedIn te kunnen halen? Dit kun je boeken bij Corine.

Ze kijkt, nadat jij de videotraining hebt afgerond, jouw hele profiel na. Daarna gaan jullie samen nog een uur aan de slag om, passend bij jouw wensen, alles uit LinkedIn te halen

 • zoeken naar vacatures en interessante bedrijven
 • zoeken naar de juiste mensen om je netwerk mee uit te breiden
 • specifieke LinkedIn vragen waar je graag antwoord op wil

 

Bij de aanschaf van deze training krijg je tijdens het betalingsproces de optie om een 1:1 Call bij te boeken; we stemmen daarna uiteraard even samen af wanneer dit plaats zal vinden.

Wat anderen zeggen over Corine en Mirjam

Een aantal reviews van tevreden klanten:

 

“Ik heb bij Corine een 1-op-1 LinkedIn traject gedaan. Samen hebben we mijn profiel geprofessionaliseerd. De focus lag voor mij op groeien op LinkedIn, zodat mijn bereik ook groter wordt. Al tijdens het traject merkte ik dat er meer interactie kwam en ook kreeg ik een eerste aanvraag binnen. Corine geeft je heldere uitleg en is een echte supporter”

Marjolein de Jong-Seebregts | Coaching, training en HR advies

 

Ik heb onlangs bij Corine de training Link & Verbind gevolgd. Het was een waardevolle training door alle kennis en informatie die Corine met ons deelde. Ik zat in een klein groepje met een open en actieve sfeer. Hierdoor was er voldoende ruimte voor iedereen om zijn vragen te stellen. Corine had de training goed voorbereid en we kregen allemaal feedback op ons profiel. Het enthousiasme van Corine is aanstekelijk en ze zorgt er daarmee dat je gelijk met LinkedIn aan de slag wil.

Eefje Lammer | fotograaf voor high end architecten en interieur designers

 

Ik heb een hele fijne ervaring gehad met Mirjam als gast in haar podcast "Expat to Repat". We hebben een prettig kennismakingsgesprek gevoerd en vervolgens kwam ze met hele heldere en uitgebreide informatie ter voorbereiding op ons gesprek. Ik vind het bijzonder dat ze een plek creëert voor Expats. Als je er zelf niet een bent geweest is het heel lastig voor te stellen hoe het is om na een lange tijd weg te zijn geweest, weer terug in Nederland te landen. Fijn, Mirjam, dat jij daar aandacht aan besteed en mensen bij elkaar brengt die herkenning vinden bij elkaar. Heel waardevol!

Janneke 

 

Een hele fijne podcast om te luisteren voor iedereen die langere tijd in het buitenland heeft gewoond en nu terug is in Nederland.

Zo fijn en herkenbaar om naar de afleveringen te luisteren en te horen dat ik niet de enige ben die tegen zaken aanloopt of zich enorm verbaasd over bepaalde dingen in NL (netjes wachten op je beurt bijvoorbeeld, heel normaal in de rest van de wereld maar hier vinden mensen dat blijkbaar niet nodig😆).

Inspirerend, grappig en informatief en voor mij een van de podcasts waar ik alle afleveringen van luister.
Lotte